Thursday, September 9th 2010, 1:34am UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

Raafiki

Trainee

Date of registration: Aug 21st 2009

Occupation: -

1

Sunday, August 23rd 2009, 12:46pm

Kilka pomysłów - New 05.09.09

Witajcie postanowiłem podzielić się z wami kilkoma moimi pomysłami :d

Pierwszym moim pomysłem jest dodanie ilości walk które ci zostały np: 12/50 w tym miejscu
- Co może ją symbolizować? np. pięść

Drugim pomysłem jest większa ilość slotów (miejsc) w gangu. np. umiejętność - Leader daje 3 dodatkowe miejsca w gangu to zrobić tak żeby umiejętność Lidera gangu + vice lidera sumowały się i dawały 6 miejsc.

Trzecim pomysłem jest zwiększanie się respektu, siły i obrony mobów co lvl. (No "Moja Dzielnica").
- Jak by to działało?
- Już tłumaczę!
- Co nasz 1 level respekt, siła i obrona mobów podnosiła by się o 10 % czyli np. Mamy 8 lvl to respekt mobów podniósł by się od początkowego respektu o 80 % itd...

~ Edit !!

-Nowy pomysł trzeci.

Na razie to tyle jeśli coś jeszcze wymyślę dam edita ;p

Pozdrawiam,
Raafiki

This post has been edited 4 times, last edit by "Raafiki" (Sep 5th 2009, 11:58am)

Date of registration: Aug 14th 2009

Occupation: Technikum Samochodowe

2

Tuesday, August 25th 2009, 1:35pm

Re:

Ja jestem na nie z wiekszą iloscia osób w gangu... 12 osób wystarczy..

strambus

Professional

Date of registration: Jul 31st 2009

3

Tuesday, August 25th 2009, 3:09pm

Podoba mi się info o pozostałych walkach w danym dniu - zgłosiłem to, choć boję się, że może pomysł upaść ze względu na obciążenie gry tymi danymi przy każdorazowym wyświetleniu prawego menu ;)

Limit nie będzie zmieniony w gangach - mają być małe, ale zgrane i działające dla dobra wszystkich członków.

Trzecia idea rzucona tylko, wiec pomijam jej ocenę :P

Raafiki

Trainee

Date of registration: Aug 21st 2009

Occupation: -

4

Saturday, September 5th 2009, 11:59am

- Nowe zastosowanie pomysłu trzeciego.
Dlaczego pisze nowy post? Bo nikt by tego tematu nie przeczytał.

Piter1230

Beginner

Date of registration: Dec 27th 2009

5

Friday, January 22nd 2010, 6:11pm

Proponuje ustabilizować rynek i wprowadzić stałe ceny od do na poszczególne przedmioty typu bronie samochody granaty kredyty itp

egonka

Beginner

Date of registration: Dec 30th 2009

6

Sunday, March 7th 2010, 10:18pm

Ja mam pomysł na wojny gangów;
aktualnie jak wiadomo okazanie wrogości skutkuje jedynie tym, ze haracze wroga widzimy na czerwono - co to za wojna ??

Moje propozycje:
1. Gangi z którymi ma się wojnę można atakować 3 razy na rundę;
2. Graczy wrogiego gangu można zaatakować 3 razy na rundę, ale 1 normalny atak + 2x atak granatem - w gracza, jego haracz lub budynek;

Aby jednak nie było to stosowane nagminnie celem podnoszenia statystyk proponuję wprowadzić pewne restrykcje:

1. Każdy gang może jednocześnie prowadzić wojnę maksymalnie z 2 innymi gangami
2. Czas trwania wojny - 2 tygodnie; możliwość wypowiedzenia ponownie wojny temu samemu gangowi - miesiąc po ustaniu poprzedniej
3. Członkowie gangu wypowiadającego wojnę otrzymują karę -10% do obrony haraczy oraz -10% do przychodów z haraczy za każdą prowadzoną z własnej inicjatywy wojnę

--WWE--

Beginner

Date of registration: Jun 28th 2010

7

Monday, June 28th 2010, 7:02pm

Witam Ja Mam Kilka Pomysłów....Min.

1.Zwiększenie Szacunku o 10% Przy Awansowaniu Na Wyższy Poziom.
2. Większa Ilość Walk Teraz Jest 50/50 Max.A lepiej Było By Gdyby było 70 albo 100.
3.Dodanie Samochodu O Nazwie:Maluch albo Fiat. Coś Polskiego Było By Raźniej i Śmieszniej.
4.Dodanie Budynku O Nazwie Sala Treningowa.Dodawała By Ona Np.5% Ataku.
5. I Ostatnie Dodanie Haraczu Do Zdobycia Od 500K Ataku Na Haraczy O Nazwie Sklep Z broniami. Albo Po Po prostu Maszyneria.

Proszę o Przemyślenie moich Pomysłów i Jeśli Da Się Wykonać Choć Jeden Bardzo Bym Dziękował Pozdrawiam --WWE-- 8)

grauper

Beginner

Date of registration: Jul 11th 2010

8

Sunday, July 11th 2010, 11:27am

Ja bym wprowadził drobną zmianę na aukcjach. Tak jak na CR widać ile % ataku dodaje każda broń / pies / samochód. Tego moim zdaniem bardzo brakuje ponieważ nie ma możliwości czy warto coś kupić czy nie ( Na CR nie zawsze jest odpowiednik. Szczególnie jeżeli chodzi o przedmioty z gwiazdką).

Date of registration: Jul 20th 2010

9

Sunday, August 1st 2010, 2:10pm

Witam Ja Mam Kilka Pomysłów....Min.

1.Zwiększenie Szacunku o 10% Przy Awansowaniu Na Wyższy Poziom.
2. Większa Ilość Walk Teraz Jest 50/50 Max.A lepiej Było By Gdyby było 70 albo 100.
3.Dodanie Samochodu O Nazwie:Maluch albo Fiat. Coś Polskiego Było By Raźniej i Śmieszniej.
4.Dodanie Budynku O Nazwie Sala Treningowa.Dodawała By Ona Np.5% Ataku.
5. I Ostatnie Dodanie Haraczu Do Zdobycia Od 500K Ataku Na Haraczy O Nazwie Sklep Z broniami. Albo Po Po prostu Maszyneria.

Proszę o Przemyślenie moich Pomysłów i Jeśli Da Się Wykonać Choć Jeden Bardzo Bym Dziękował Pozdrawiam --WWE-- 8)

Dobra śmiejcie się ale nie umiem zakończyć cytatu :thumbdown:
Załóż post o tym a nie w komentarzach " --WWE-- "
Co do pomysłu to go nie za bardzo zrozumiałem ale jestem, ma tak 8)

-edit- : poprawiłem ci tekst, żeby cytat był cytatem ;)- MC_KING

This post has been edited 1 times, last edit by "MC_KING" (Aug 1st 2010, 7:02pm)